Колеги знам че тези теми не са много обичани , но искам да се образовам малко защото много съм навит на такава колица и живот и здраве лятото дано подкарам една 33-ка
Известие
Collapse
No announcement yet.
Разход (газ/бензин)
Collapse
X
-
Под 8 до 10 газ и 5.5 до9.5 бензин.Това в извънградско.При селско каране около 10 газ.За бензина нямам особени наблюдения,но си я настъпвам здраво!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от DJ_STIVAN Покажи съобщение10-12/100km Бензин, като крака ми не е от най-леките.Газ нямам!
толкова 10-12 до към 13 в екстремно каране че и моя крак не е от наи леките(газ нямам) за данните на газ като гледам колегата mordohy знае за кво става дума
Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4
Comment
-
То е ясно , че наще алфи си искът да ги настъпиш от време на време кротко немогат да се карат ! Ето вчера копувах едни баки с бои и през целия път си пвтораям Йордане кротко недей настъпва и по едно време се отплеснах и ко катурнах баките добре ,че бяха хубаво запечятани ! А за разхода на бензин извънградско 8 л на 100 км грацко 13 л на 100 км газта сега я засичям сложил съм точно 10л за сега са 100 км ще видим нататък ,то да не излезе ,че на газ ми гори по малкоAlfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)
Comment
-
Първоначално публикувано от RaIDeR Покажи съобщениеТо е ясно , че наще алфи си искът да ги настъпиш от време на време кротко немогат да се карат ! Ето вчера копувах едни баки с бои и през целия път си пвтораям Йордане кротко недей настъпва и по едно време се отплеснах и ко катурнах баките добре ,че бяха хубаво запечятани ! А за разхода на бензин извънградско 8 л на 100 км грацко 13 л на 100 км газта сега я засичям сложил съм точно 10л за сега са 100 км ще видим нататък ,то да не излезе ,че на газ ми гори по малкоНа където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от gadimir Покажи съобщениетвърдо около 13/100,повече отгоре отдолу много рядко,а с газта не съм се срещал-нямам и намерениеLast edited by Stranger65; d.m.y г., 18:37.
Comment
-
Преди много години 33-ка 1,7 IE, не можах да я сваля горката под 15 л.градско. Вярно ,че тогава нямаше дебитомери /202 може и да бъркам!/и беше само газова ,но всичко си зависи от колата...0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
Автогаз сервиз-
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727
Comment
-
Първоначално публикувано от zilala Покажи съобщениеАко я карам с хубав бензин повече от 10 в града не качва , извнградско отидох и се върнах около 12-13 литра растоянието е около 160 кмНа където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Comment
-
Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
Alfa Romeo 33
Comment
Comment